keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Marraskuu

Mukavaa keskiviikkoa ja marraskuun viimeistä päivää kaikille! ☺️ Täällä valmistaudutaan jo lomaan ja tulevaan jouluun suurella intohimolla. Ensimmäinen joululahja on jo viety eteenpäin ja tonttuilu sen kun jatkuu läpi joulukuun. Alkuviikolla keksin, millaisia joulukortteja tahdon tänä vuonna lähettää ja niitä aletaan askarrella seuraavan kahden viikon aikana, jotta ehtivät ajoissa matkaan. Muutoin elellään samanlaisessa jännityksessä kuin viimeksikin kirjoittaessani. Olen tosin ajatellut, että tämä on kaikkineen uusi mahdollisuus ja sen otan hymyillen vastaan!

Tällä viikolla teen viimeiset työvuorot ennen alkavaa lomaa. Olen innoissani, harmissani ja tunteiden vuoristorata on päättymätön. Innostus laittaa laskemaan jäljellä olevia työtunteja, kun taas harmitus pistää miettimään kulunutta kahta vuotta tuolla töissä. Silti, sekaisin tuntein, koen lomani olevan täysin ansaittu! Onhan joulu tulossa ja kulunut työvuosi on ollut todella rankka, joten tässä saakin hengähtää! 
Pidemmittä pohdinnoitta alan valmistautua työpäivään ja kerätä voimia koitoksiin! Samalla odotan, että saisin iloisen puhelun ja elämäni oravanpyörä saisi jatkoa. Niitä odotellessa ja tätä päivää eläessä. 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille! ❤️
♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti