keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Yllätys!

Mä oon täällä taas! Se oli tämän kirjoituksen suurin yllätys ja kaikkein tärkein. Ihmeellinen innostuminen Snapchatista, YouTubesta ja Instagramin oudosta virtuaalimaailmasta innosti mut taas etsimään tieni blogin luokse. Ja kyllä, on ollut ikävä. <3

Tietysti tässä on ehtinyt tapahtua ihan hurjasti viimeisimmän kirjoituksen jälkeen ja luonnollisesti haluan kertoa niistä. Viimeinen puolivuotinen on ollut täynnä erilaisia käänteitä, yllätyksiä ja oivalluksia. Arki tuntuu toisinaan ehkä tasapaksulta, mutta jälkeen päin katsottuna elämässä on tapahtunut todella paljon. Olen myös löytäneeni hetkellisesti onnellisuuden, toivottavasti tämä on pysyvää.  Jotenkin näyttää siltä, että kaikki alkaa olla hyvin. Eihän kaikilla osa-alueilla edelleenkään ole balanssia, mutta pääpiirteittäin nautin elämästäni nyt. Ja sehän on yksi hienoimmista asioista! Mutta ajatuksenani on kertoa kertyneistä asioista hiljalleen, enkä ala kaikkea vuodattaa tähän kirjoitukseen.

Oikeastaan innostuminen YouTubesta sai liikkeelle myös villin ajatuksen - voisinko tulevaisuudessa kertoa kaikesta enemmän videoiden muodossa? Elämme jännittäviä aikoja! :)

Nyt mun on aika alkaa luonnostella seuraavia juttuja. Ihanaa olla bäk!

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti