sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Projekti 333

Ihanaiset terveiset kaikille! Olen viime aikoina uppoutunut töiden lisäksi kirjojen ja tv-sarjojen maailmaan, joten kirjoitukset blogin puolella ovat jääneet vaatimattomiksi. Täällä kuitenkin taas ollaan. Tällä kertaa ajattelin avata teille projektiani, nimeltä 333. Tämä projekti sai alkunsa kirjakaupasta, kun pokkarialesta löysin Rinna Saramäen kirjan Hyvän mielen vaatekaappi. Kesän ajan sen odotti sopivaa lukuhetkeä ja nyt se hetki vihdoin koitti! Ja kyllä, tästä projektista jäi hyvä mieli! :)

Oman projektini luvuksi tuli 34. Lukuun ei ole laskettu koruja, huiveja, päällysvaatteita, alus- ja yöasuja tai kotona pidettäviä kotivaatteita. Olen silti tyytyväinen tähän lukuun, sillä kannettunani neljä suurta säkillistä vaatteita kellariin havahduin miettimään, etten todellakaan tarvitse näitä kaikkia! Ideana on lyhykäisyydessään se, että näillä valitsemillani 34 vaatekappaleella pärjään seuraavat 3 kuukautta. Kuulostaa ehkä hullulta, mutta tähän pyrin! Ja, jos ostan uusia vaatteita, lähtee jokin vaatekappale kävelemään kaapista. Luvun on siis pysyttävä samana seuraavat kuukaudet. Tammikuussa koittaa uudistus ja vaihdan vaatteita tarpeen mukaan aikaan sopiviksi. Tosin, uskon pärjääväni näillä kevääseen asti. :) Jännittävää kokeilla, miten vähemmän voi olla enemmän!
Kuvassa näkyvät suosikit jäivät vaatekaappiin. :)
Itsessään teos oli mielenkiintoinen ja ajattelemisen aihetta antavaa luettavaa. Vaateteollisuuden nykytilaa ja omia valintoja pohtiva teos on mielestäni jokaiselle hyvää luettavaa! Ainakin itse sain enemmän ajattelemisen aihetta kuin aikoihin ja tietysti kipinän tehdä oman muutoksen vaatekaappiini. Jos yhtälailla innostuit, voit aloittaa projektin jo nyt pohtimalla sitä, millainen on sinun tyylisi?

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Huomenna alkavalla viikolla hieman pohdiskelevampaa tekstiä luvassa.

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti