tiistai 4. lokakuuta 2016

Aamukahvi kuuluu aamuun jokaiseen.

Ihanaa ja kirpsakkaa lokakuuta! Tämä tiistain ja keskiviikon välinen yö pyritään valvomaan kotona, jotta tuleva yö töiden parissa tuntuisi edes osittain helpommalta. Eilen jo aloittelin kirjoitusta, mutta kotona uni vei voiton hirmu nopeasti ja kirjoitus jäi julkaisematta. Käytettäköön kuitenkin eilisen päivän tekstiä ja terveisiä osana tätäkin kirjoitusta. :)
Tiistain hitaan aamun aamukahvi.
Kirjoituksen lopulla eilisen fiilikset, mutta ei tämänkään päivän fiilikset pahimmasta päästä ole! Päivä meni jälleen mukavasti - aamulla aikaa aamukahville ja omille ajatuksille samalla, kun aloitin Hyvän mielen vaatekaappi-teoksen lukemisen. Alkaa siis olla aika varata kirpparilta pöytä ja päästä turhista vaatteista eroon. :) Tämä lienee osa omaa kasvuaan sekä kaikkien tämän syksyn pettymysten käsittelyä - elämä aloitetaan jälleen puhtaalta pöydältä! Tai oikeastaan vaatekaapista.
Maanantain koirapuistoterveiset!
"Kirpeä maanantai. Aamu, joka saapuu Apulannan mukaan liian aikaisin kai. Mun mielestä tämä maanantai saapui juuri hyvään saumaan. Viikonloppu vietettiin Ainon kanssa Raumalla leväten ja pesten pyykkiä. Tänään herättiin maanantaihin pirteinä ja elinvoimaisina. Aamun nolla-asteinen lenkki herätti sopivasti kotitöiden pariin. Ennen töihin lähtöä tuli tiskattua, vaihdettua lakanat, käytyä kaupassa, syötyä aamupala ja lounas sekä lenkitettyä ja puistotettua Aino. Ajattelin aamulla, että päivästä tulee mahtava - ja niin siitä tulikin! Työpaineita ei ollut kovinkaan paljoa ja pääsin kotiin unten maille hyvin ajoissa. Unikin löysi minut ilman suurempaa unen etsintää. Mitä loistavin maanantai! :)"

Ihanaa lokakuuta, älkää antako sen olla ikävä!

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti