maanantai 15. elokuuta 2016

Onnellinen itseni kanssa.

Jokaisella naisella taitaa olla niitä huonoja päiviä - milloin turvottaa, milloin hiukset ovat huonosti tai mikään vaate ei muka asetu sopivasti. Kyllä, minullakin on niitä melko usein. Tänä aamuna havahduin kuitenkin päin vastaiseen tunteeseen. Fiilikseen, että viihdyn kehossani ja voin hyvin. Hämmentävää, mutta kuitenkin tärkeä seikka oman onnellisuuden ja hyvän olon kannalta. 
Hymy on kaunein asusteesi.
Haluan uskoa siihen, että jokaisen päämäärä elämässä olisi onnellisuus. Kaikki alkaa yksinkertaisuudessaan itsensä hyväksymisestä. Toiset treenaavat itselleen timmin vartalon, toiset värjävät hiuksiaan oman persoonallisuuden esiin tuomiseksi kun toiset syövät terveellisesti voidakseen hyvin. Uskon vakaasti jokaisella olevan sama päämäärä; olla sinut itsensä kanssa. Itsensä hyväksyminen ei aina ole helppoa. Suuri kokonaisuus, joka koostuu itsevarmuudesta, itsensä tuntemisesta, hyväksymisestä ja tietoisuudesta. Tietoisuus itsestä, omista valinnoista ja niiden vaikutuksesta itseen. Ei, kaiken ei tarvitse olla tietoista ja yllättävät extreme-kokemukset lisäävät omaa tietoisuutta. Suurin osa tekemisestä on kuitenkin valintoja ja tietoisia sellaisia. Tee siis työtä sen eteen, että voit hyvin. Kaikki hyvä olo kumpuaa lopulta sisältäsi ja hymy on todella kaunein asusteesi.
On totta, ettei jokainen päivä voi olla paras. Jokaisesta päivästä voi kuitenkin oppia ja tehdä onnellisen. Pienistä onnen hetkistä koostuu suurempi onnellisuuden tunne. Se tunne, joka saa hymyilemään ja hyväksymään omat valinnat. Haluan vain muistuttaa jokaista, että olette aarteita omina kauniina persooninanne! Jokainen on ainutlaatuinen. ♥ Hankalistakin päivistä voi löytää jotain arkisen ihanaa, kuten herätyskelloon herääminen tai iltapäiväkahvit omassa rauhassa. Pieniä, mutta todella arvokkaita onnen palasia.

Terhimarian vinkit onnellisuuteen ja itsensä hyväksymiseen.
1. Tee asioita, joista nautit.
2. Hyväksy itsesi sellaisena kuin olet, jos joku mättää niin muuta se!
3. Syö ruokaa, josta tulee hyvä olo (ja mieli!).
4. Nuku tarpeeksi.
5. Kerro itsellesi, että olet kaunis.

6. Vietä aikaa itsesi kanssa.
7. Älä ole kriittinen itsellesi vaan salli pienet virheet.
8. Ajattele toisistakin hyvää.
9. Ole kiitollinen tästä hetkestä ja läheisistä. ♥
10. Muista, että olet ainutlaatuinen ja omalla tavallasi täydellinen juuri tuollaisena.
11. Kerro läheisillesi hyviä asioita heistä ja anna hyvän olosi siirtyä muillekin.

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti