keskiviikko 31. elokuuta 2016

Mökkikausi.

Viime viikonloppuna vietettiin perinteisiä Venetsialaisia, eli juhlittiin mökkikauden päätöstä. Hieman poikkesimme tänä vuonna perinteistä, kun tuuli oli kokkoa vastaan. Istuttiin silti iltaa ja nautittiin mökkeilystä täysillä! Vaan millainen olikaan tämän vuoden mökkikesä? Lyhyesti kerrottuna, ja viime vuosiin verrattuna, tuli vähän mökkeiltyä. Reissut olivat kuitenkin mahtavia ja niistä nautittiin täysillä!
Juhannus 2016
Juhannuksena mökkeiltiin Ainon kanssa yhden yön verran. Nähtiin palava kokko, ihana auringonlasku sekä rauhallinen ilta, joka huipentui telttamajoitukseen. Tykätään Ainon kanssa oikeasti nukkua teltassa! Tosin, mua pelotti jossakin vaiheessa kaikkien puiden päälle kaatuminen, mutta siitäkin on päästy jo yli! :) 
Extempore-uintireissu 27.7.
Käytiin vähän yllättäen uittamassa koiria mökillä heinäkuussa. Autoon pakattiin koirat, iloinen mieli ja mustikkoille rasiat. Sain jopa kerättyä pienen rasiallisen mustikoita omin käsin! Reissu oli rentouttava ja mahtava, sillä Aino ui ensimmäisen kerran sitten kesän 2010! #ylpeääiti sopi tuolle päivälle kuin nenä päähän!
Pappan mökki 30.-31.7.
Oltiin viettämässä Sökö-iltaa pappan mökillä heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Itselläni se huipentui migreeniin, mutta oli silti ihana saunoa ja nauttia luonnon rauhasta. Ihan mahtavaa oli myös viettää aikaa sukulaisten kanssa ja höpötellä niitä näitä. Mun suku on ehkä pahin, mutta myös rakkain. ♥

Työmökkeilyt

Enempää en kesän työmökkeilystä kerro, mutta olen onnekas saadessani mökkeillä kahdesti myös töistä käsin. Nämä on niitä ammatin valintaan liittyviä kysymyksiä. Vaikka välillä kaikki tuntuu hankalalta niin kyllä tämä työ palkitsee mahtavilla kokemuksilla ja asiakastyössä onnistumisella. :)
Ainokin pääsi mukaan toiselle työmökkeilylle. ♥
Mökkikauden päätös

Mökkikausi päätettiin siis elokuun viimeisenä kokonaisena viikonloppuna. Lähdettiin sattumien kautta mökille vasta lauantaina, mutta se ei rentoutumista haitannut. Tuli saunottua ja nukuttua yö teltassa. Pärjättiin Ainon kanssa hyvin, mutta tuliaisena sain flunssan ja Aino kaksi ihoon kuollutta punkkia. Nyt ollaan sitte sairaslomalla ja kovassa flunssassa. Troppeja ja lepoa, niin tästä selvitään. :)

Ei tällä kertaa muita terkkuja. Ihanaa syksyn alkua ja varokaa flunssaa. ♥

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti