lauantai 6. elokuuta 2016

Kukkuu!

Mitä ihaninta lauantaita! Oli taktikoitua suunnitella kuulumisten kertominen juuri tälle päivälle, kun piti siivoilla kotia. :D Viimeisimmästä kirjoituksesta on vierähtänyt tovi, joten käydään suoraan asiaan ja kuulumisten kimppuun! Asia pähkinänkuoressa; Mulle kuuluu hyvää! :)
Kesäloma on siis vietetty loppuun ja arkeen paluu sujui melko mutkattomasti. Oli ihanaa palata töihin, vaikka lomailu oli myös todella rentouttavaa. :) Lomalla ehdin tehdä vaikka ja mitä! Käydä mielettömillä festareilla, mökkeillä, etsiä pokemoneja, geokätköillä ja mikä parasta - käänsin unirytmin ylösalaisin jo ensimmäisinä lomapäivinä! Kuukauden suosikit-kirjoituksessa tulette näkemään enemmän kuvia lomasta, mutta onhan niitä tässäkin kirjoituksessa muutama. :)
Yksi loman parhaista hetkistä oli ehdottomasti uintireissu mökille! Ja mikä siitä tekee mahtavan? Noh, Aino ei ole uinut sitten vuoden 2010 ja tällä uintireissulla myös Aino todella ui! Oli ihanaa nähdä kuinka muru nautti merivedessä leikkimisestä ja uimisesta. Tietysti myös omat rantapäivät kuuluvat suosikkeihin! ♥ Ainon uintivideo on nähtävillä blogin Instagram-tilillä tästä hetkestä alkaen! Käykäähän tsekkaamassa Ainon uintireissusta sieltä. :)
Festarihengessä!
Se näistä kuulumisista tällä kertaa. Seuraavaksi ihmetellään kuukauden suosikkeja, mitkä olikaan niitä lemppareita heinäkuussa? :)

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti