torstai 27. heinäkuuta 2017

Saippuakuplia

Hei ja moikka kaikille! Kiireeksi meni loppuaika lomasta ja olen virallisesti palannut arkeen. Pakko myöntää, että onhan tämä aivan mielettömän mahtavaa. Olin kuitenkin poissa töistä niin kauan, että töihin ehti todella tulla ikävä. Hieman täytyy kuitenkin muistella viimeisen lomaviikon kohokohtia. Ja ei, festareista kerron sitten taas ihan omana kertomuksena.

Palautuminen Karjurockista tapahtui nopeasti ja alkuviikko sujuikin ihanien asioiden äärellä. Maanantaina piipahdin ostamassa syksylle muutamat keikkaliput ja suunnattiin ystävän kanssa elokuvateatteriin. Itse Ilkimys 3 oli kaikessa komeudessaan hauska elämys ja samanlainen hölmö huumori jatkui edelleen tässä osassa. Illalla Aino osoitti uteliaisuutensa naapurin koiraa kohtaan, kun vinkulelun äänet veivät kaunokaisen kuulon aivan totaalisesti.
Tiistaina kummityttö ja hänen perheen karvakamu saapuivat meille yökylään. Illalla leivottiin muffinsseja, leikittiin barbeilla sekä puhallettiin saippuakuplia. Lopulta kahden iltasadun jälkeen pieni prinsessa nukahti ja nukkuikin komeasti 12 tunnin unet. Aamulla harjoiteltiin heräämistä ennen varsinaista tapahtumaa, mikä hieman itseäni huvitti. Aamupäivällä suunnattiin torille mansikkaostoksille ja jäätelölle. Yhteinen aika kummitytön kanssa, pienen ensimmäinen yökylä mun luona ja koko vuorokausi oli ihan sitä itseään - parasta ja rakkainta. 
Torstai olikin jälleen mielelle raskaampi päivä. Jollakin tavalla oleminen tuntui raskaalta ja aloin jo pohtia elämän todellista tarkoitusta. Tästä innostuneena varasin lähes kaikki elämän tarkoitukseen liittyvät kirjat kirjastosta. Niitä ajattelin selata tulevana viikonloppuna, kun mökkielämä VIHDOIN kutsuu minua. Raskas kesä, pieleen menneet suunnitelmat, oman itsensä epävarmuus ja noh, eikös siinä ollutkin jo palaset ahdistukseen kasassa? Ja kyllä, voin hyvin! Välillä naisen elämä saattaa tuntua ahdistavalta ja mun kohdalla sellainen päivä oli tuo torstai. Samainen torstai, jona pakkasin tavarat festareille. Niistä lisää tuonnempana. 

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti