tiistai 14. kesäkuuta 2016

Ensimmäiset uudet askeleet

Kaikki asiat, joihin ryhdyn, vaativat eräänlaisen innostuksen ja motivaation puuskan. Se lienee suurelle osalle ihmisistä melko ominaista, ettei asioita ryhdytä tekemään ilman erityistä motivaatiota. Tämän blogin kirjoittamisen kanssa ollaan eletty samanlaisia polkuja. Kaikki lähti aikoinaan innostuksesta bloggaukseen, mutta kiireiden ja murheiden keskellä blogille kävi kuten voi arvatakin - sävy synkistyi lähes mustaksi ja oma mielenkiinto jäi kirjoittamisen osalta täysin syrjään. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että olisin valmis aloittamaan tämän uudelleen - kyllä aikaa on kiireiden keskelläkin! 

Aivan ensimmäiset pohdinnat liittyvät jokaisen omaan olemiseen ja omana itsenään elämiseen. Tietysti lisämausteena odotuksia tästä vuodesta 2016, joka on jo osoittautunut potentiaaliseksi onnistumisten vuodeksi. Sillä jokaisen halu muuttua lähtee itsestä. Tämä on ollut mulle kasvun ja muutoksen vuosi. Olen tutkinut elämääni horoskooppilasien avulla, laatinut erilaisia listoja, opetellut elämään unelmaversiona itsestäni ja päättänyt lopettaa tupakoinnin lukemalla kirjan. Kaikkeen tähän muutokseen tarvittiin kipeä syksy, surulliset juhlapyhät ja ikävän suuri varjo, joka tulee varjostamaan elämää yhtenä osana arkea.

Jollakin tavalla ajatukset blogin jatkamisesta olivat liian hankalia, jotta olisi voinut jatkaa blogin kirjoittamista vanhojen tekstien jatkeeksi. Viime syksyn suruissa annoin vuodattaa miltein kaiken pahan olon blogiteksteihin, mutta se saattoi olla myös jonkinlainen selviytymiskeino. Tämä on kuitenkin nyt totta ja I'm back täysin uudella blogilla! :) 

Se, mitä blogi tulee todella pitämään jatkossa sisällään, on edelleen itsellenikin täysi arvoitus. Vakaa aikomus on pitää liian henkilökohtaiset asiat visusti piilossa ja murheet syvällisten pohdintojen takana piilossa - tästä tulee positiivinen projekti, joka kestää muutamat pienet karikot. Kirjoitusten tahti ei tule varmastikaan päätä huimaamaan, mutta aloitetaan tämä projekti ajastetuilla kirjoituksilla, joissa näkyvät samat oudot huumorijäljet sekä syvälliset pohdinnat, joita edellinen projektini piti sisällään. :)

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti