perjantai 17. kesäkuuta 2016

"Mä oon täällä taas!"

Mulla oli alunperin aikomus aloittaa jo ensimmäinen kirjoitus otsikon lausahduksella, mutta luotuani uuden blogin, jäi asia hautumaan. Siispä helpompaa todeta se JO kolmannessa kirjoituksessa! :D Anyway, aletaan tässä jo elää vuoden 2016 puoliväliä ja tämä kuluva vuosi on todella näyttäytynyt onnistumisen vuotena! Alkuvuosi kului kasvaessa ja laittaessa elämää uudelleen järjestykseen. Tällä hetkellä työn ja huvin yhdistäminen tuntuu helpolta siinä missä harrastaminenkin. Tulen kirjoittamaan erillisen kirjoituksen uusista harrastuksistani, mutta mainittakoon geokätköily suurinpana innostajana. Lisäksi kalenterielämä on saanut uutta tuulta alleen löydettyäni Bullet Journalin, johon hurahdin täysin! Siitäkin kerron erikseen omassa kirjoituksessaan, tulisi liikaa tekstiä yhdellä kertaa. ;)

Blogin kirjoittamisen jäädessä viime vuoden lopulla täysin arjesta, jäi myös tietokoneen käyttöä erittäin vähäiseksi. Uskollinen läppärini makoili hyllyllä pölyttymässä, mutta nyt on tämäkin ystävä kaivettu esiin pölykerroksen alta! Olkoon tämä merkkinä siitä, että kirjoittaminen on tullut arkeen jäädäkseen vaikka vasta ensimmäisiä kirjoituksia tässä kirjoitellaan. :) 
Erään kätköilyreissun taikametsä.
Uskon edelleen, että kuva kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa, jonka vuoksi blogissa tullaan näkemään kuvien karnevaaleja sekä blogin omaa Instagram-tiliä voi seurata sillä puolen somea. Tämä alkutäpinä ja suuri innostus on tullut jäädäkseen ja muuttuakseen yhtä rakkaaksi harrastukseksi kuin se oli kolme vuotta sitten. Voihan tämän laskea harrastukseksi?

Onko teillä toiveita siitä, millaisista kirjoituksista blogi tulee täyttymään? :)

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti