sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Muutama sana sadepäivistä

Sateisen päivän voi käyttää monella tavalla, kuten katsomalla sarjoja, lenkkeilemällä sadekelissä nauttien kesäsateesta, käyden leffassa tai nukkumalla sen ohitse. Itse valitsin vahingossa viimeisen vaihtoehdon, mutta ei sekään huono vaihtoehto ollut. Perjantain illan siirtyessä aamun puolelle, jatkettiin perjantaita jatkojen merkeissä kotonani. Mitenkäs se muutoinkaan olisi päättynyt kuin lauantaipäivän huonoon oloon ja vaihtoehtoon nukkua päivä ohitse. Yövuoron kolkutellessa ovella, tuntui ajatus hyvältä siltäkin kantilta. :) Illalla katsoin muutaman jakson Orange is the new black-sarjaa ja lopulta nukahdin.

Alkuperäinen ajatukseni oli kirjoittaa päiväkirjamuotoinen My day-kirjoitus, mutta toteutettuna se ei olisi ollut kovinkaan mielenkiintoinen "käänsin kylkeä jatkaen nukkumista"-tapahtumien ohella. :D Se kirjoitus jää odottamaan seuraavaa vapaapäivää ja tämä kuulumisten kertominen korvannee sen. Valokuvia ei onneksi ole sen enempää illasta todisteena, mutta muistikuvat toimivat lauantain huonosta olostakin riippumatta. Oli mukava ilta kotikaupungin yössä, jos seuraavalla kerralla osaisi ottaa rauhallisemmin?

Tämän päivän olen pyhittänyt lepäämiselle ja voimien keräämiselle. Olen siinä onnistunutkin, sillä energiaa tuntuisi taas olevan tulevia yövuoroja ajatellen. Asiasta kukkaruukkuun - olettehan huomanneet lisäämäni Spotifyn soittolistan? Kyseinen soittolista on vain ja ainoastaan blogin kirjoittamiselle pyhitetty ja ajattelin jo jakaa inspiraatiolistani teidän kanssanne! Olkaa hyvät! :)

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti