tiistai 21. kesäkuuta 2016

Päivä yövuoron jälkeen.

Vuorotyö ei sovi kaikille, mutta mulle se tarjoaa sekaisen unirytmin lisäksi erilaisia haasteita. Viime yön vietin töissä päästen aamulla mutkien kautta ajoissa nukkumaan ja valmistautumaan tulevaan vapaapäivään. Yleensä nukun kepeästi illan hämärään asti, mutta viimeiset kaksi päivää olen saanut itseni hereille jo ennen iltaruskoa. Kerrottakoon muutamalla sanalla tästä päivästä, jonka suunnitelmat muuttuivat moneen kertaan! :)

Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin nukkunut pidempään ja lähtenyt illan tullen kätköilemään kaverini kanssa. Aamuyön tunteina sain kuitenkin viestin kummisedältäni ja sovimme tapaamisen iltapäivälle, heti vain herätykseni jälkeen. En kuitenkaan saanut nukuttua kuin kolme tuntia (mikä on jo sinänsä minulta odottamatonta) ja havahduin kotonani olevan yhden koirakaverin sijasta kaksi nelijalkaista riehujaa. Torkahdin uudelleen ja herättyäni huomaan nuoremman siskoni tulleen paikalle kertomaan löytämistään kumisaappaista. Tosin saappaita ei ollut oikeaa kokoa ja siskoni yritti näitä etsiä kaikin keinoin internetistä. Se, löysikö siskoni saappaat, jäi itsellenikin arvoitukseksi.

Koiran lenkitettyäni suuntasin Turun keskustaan moikkaamaan kummisetääni. Aika vierähti nopeasti ja jutun juurta riitti paljon, koska emme tapaa kovin usein. Erittäin lyhyen shoppailukierroksen jälkeen löysin itseni lounaalta (mullehan tämä oli lounas, toisille iltapala). Tällä hetkellä matkustan isäni luokse tapaamaan äitipuolta sekä mahdollisesti isääni, jos hän ehtii töistä kotiin ennen lähtöäni. Ihana vuorokausirytmin tasoituspäivä, tästä voi nauttia jo hieman eri tavalla kuin nukkuen. :)
Päivän maittava salaattilounas. :P
Huomenna palaan blogin pariin kertoen muutamalla sanalla toisesta uudesta harrastuksestani. :)

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti