Juhannusviikonloppu jäi osaltani perjantai-illaksi ja lauantain aamupäiväksi. Lopun viikonlopun vietin enemmän tai vähemmän töiden parissa. Perjantaina suunnattiin Ainon kanssa mökille ja lauantaina veljen autolla kotikonnuille. :)
Auringonlasku. ♥ |
Mua jäi harmittamaan, etten ehtinyt jäädä syömään savukalaa ja tuntui siltä, että kalaa olisi jossain muodossa syötävä! Päätin tutkia kuiva-ainekaappini kätköjä ja loihdinkin maistuvan tonnikalapastan lauantain kunniaksi! Tietenkään en siinä hetkessä muistanut kuvata tätä herkkuannostani, mutta menköön nyt tuolla mökiltä otetulla maisemakuvalla - joka ei liity reseptiin mitenkään. :D
Terhimarian tonnikalapasta
1 prk tonnikalapaloja öljyssä
1prk chili-tomaattimurskaa
1 sipuli
Paprika-sipuli tuorejuustoa maun mukaan
Hieman Heinz-ketsuppia
Suolaa ja rouhittua mustapippuria maun mukaan
Keitettyä pastaa/makaronia
Pilko sipuli ja kuullota sitä pienessä tilkassa öljyä. Lisää sekään tonnikalapalat ja tomaattimurska. Sekoita. Lisää maun mukaan paprika-sipuli tuorejuustoa sekä mausteita. Maista. Lisää maun mukaan ketsuppia. Anna tekeytyä hetki välillä sekoittaen.
Lisää sekaan keitetty pasta/makaroni. Sekoita ja nauti!
Inspiraatio tähän kokeiluun lähti siitä kalasta, mutta myös eräästä lukemastani blogista. Linkki tässä! Oli maistuva päivällinen, joka täytti niin vatsan kuin makuhermotkin. :) Suosittelen kokeilemaan - ei ole edes hinnalla pilattu! Vinkkinä, voit käyttää maustettuja tonnikalapaloja tai erilaisesti maustettua tuorejuustoa ja tomaattimurskaa. Vain taivas on rajana!
♥: Terhimaria
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti