lauantai 3. syyskuuta 2016

Tervetuloa syksy!

Tiedättekö sen tilanteen, kun yskittää ja aivastuttaa taukoamatta? Tunnetteko syysflunssan? Olen tämän viikon kamppaillut flunssaa vastaan juomalla kuumaa hunajavettä ja napsimalla lääkärin määräämiä flunssalääkkeitä. Maanantain olin urheasti, mutta puolikuntoisesti, töissä ja tiistaina oli haettava sairaslomaa tämän taltuttamiseksi. Nyt alkaa olo olla jo parempi, lukuunottamatta raastavaa yskää ja tukkoista oloa. Eilen pelkäsin kurkkupaiseen tai korvatulehduksen puhkeamista, mutta nyt olo on jo parempi. Pukekaa siis lämpimästi ja välttäkää flunssa! :)
Muutoin alkanut syksy on ollut ihanaa aikaa. Tosin huomaan jälleen kaipaavani muutosta tähän arkiseen olemiseen. Syksyhän on monille muutosten aikaa. Melkein joka syksy havahdun itsekin siihen, että kaipaan elämääni jotain erilaista. Nyt mietin vakavasti muuttoa tai uuden harrastuksen aloittamista. Taidan kallistua jälkimmäiseen, sillä tässä kodissa on ihana asua! Syksyn kunniaksi vaihdoin kotona järjestystä ja kodista tuli entistä viihtyisämpi. Eikun uutta harrastusta etsimään!

Nyt, kun peruin viikonlopun menot parantumisen takaamiseksi, taidan kääriytyä sohvan nurkkaan katsomaan leffoja ja juomaan hunajavettä sekä kokoamaan elokuun suosikkeja (kun keskittyminen riittää jo kirjoittamiseen). Syksy, kiitos kun olet täällä. ♥

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti