keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Soittolistan helmet

Muistaako joku muu niitä IRC-galleriaan ja Facebookiin tehtyjä muistiinpanoja, joissa "elettiin" päivä jonkun artistin mukaan tai vastattiin kysymyksiin kappaleiden nimillä? Itsellä nuo ovat tuoreessa muistissa. Elin aikanaan päivän Uniklubin mukaan ja kerroin, että haluan olla isona "Varjot" saman nimisen biisin mukaan. Ei, en ole nyt laittamassa random-toistoa ja toistamassa näitä kirjoituksia vaan kertomassa tämän hetkisiä suosikkeja kirkkaalta biisitaivaalta. Vaikka käyn Radio Rock-risteilyillä ja rakastan Metallican biisejä, niin mun musiikkimaku ei ole pelkkää rokkia. Joskus olen miettinyt syntyneeni väärälle vuosikymmenelle, koska 80- ja 90-luvuilta on niin mahtavia bändejä ja artisteja! Enkä nyt tarkoita Smurffeja. :D

Monet lienevät huomanneen Spotifyn soittolistan oikealla, blogitekstiarkiston, Facebookin ja Instagramin kaverina? Tuota kyseistä soittolistaa kuuntelen päivittäin ja päivittelen uuden biisitaivaan tähden löydettyäni. Tässä tämänhetkisistä suosikeista ehdottomimmat helmet. ♥

Lähiölaulu - Mira Luoti
Tämän biisin löysin perinteisesti kuuntelemalla radiota. Biisi kolahti ensi kuulemalta ja aloinkin fiilistellä biisiä miltein välittömästi. Myönnän, että PMMP:n hajoaminen harmitti minuakin aikoinaan, mutta on myös ihanaa kuunnella molempien lahjakkaiden naisten soolobiisejä!

Paula Vesala - Tavallinen nainen
Tunteita herättävä biisi. Toiset ärsyyntyy, toiset rakastuu, osa ahdistuu ja osa löytää itsensä kappaleesta. Tämä biisi oli mun soittoäänenäkin tovin, koska olin niin ihastunut biisiin. Snapchatin kautta löydetty biisi, joka iski heti sieluun. Olenhan tavallinen nainen ja usein matkalla kotiin. Tietyssä mielentilassa tämä biisi tuntuu itsellekin pelottavalta, mutta ihana tämä on!

Ellinoora - Elefantin paino
Tätä biisiä oikein odotin ja se julkaistiin sopivasti vapaapäivien välisenä yönä. Tämän biisin olisi voinut mielestäni julkaista jo puoli vuotta sitten, silloin se olisi ollut olotilalleni mahdollisesti voimauttava biisi. Parempi nyt kuin ei koskaan! ♥ Käsittelen tätä biisiä erittäin henkilökohtaisella tasolla ja tästä on tullut itselleni tärkeä kappale - hyvin tärkeä. 

Pauli Hanhiniemi - Suru teki lähtöään
Niin ikään radiota kuuntelemalla löydetty ihanuus! Biisi kolahtaa ja kuulostaa tavallaan todelliselta. Aivan ihana ja aloin pohtia tämän valloittamista karaoke-lavoilla. Sain jälleen henkilökohtaisen yhteyden tähän biisiin. Ajankohtainen itselle, joten ehkä siksikin aivan ihana?

Ville Valo - Olet mun kaikuluotain
Snapchatin kautta löytynyt, radiosta paljon kuultu ja puhelimen soidessa, kuulen sen jälleen. Ihana Ville, jonka ääni kuulostaa suomeksikin hyvältä. Tämä biisi valloitti sydämeni heti. Voiko sanoa, että tämä olisi ollut rakkautta ensi kuulemalta? ♥

Antti Tuisku - Party
Ihan ehdoton bilebiisi! Tästä tulee hyvä fiilis ja yhdistän tämän loman alkuun - ehdottomasti. Johtunee biisin sanoista, mutta tulee yksinkertaisesti fiilis bailata! Ja oli tää ihan mahtava livenäkin. :)

Sanni - Oo se kun oot
Viime yönä julkaistu biisi, jota odotettiin yövuoroa tehdessä hirmuisesti! Biisi on erilainen ja sen vuoksi taisin ihastua tähän heti? Ihanaa uutta musiikkia Sannilta, Sannimaiseen tyyliin eli omaperäisesti.

Black - Wonderful Life
Klassikko ja positiivinen sellainen. Viime päivinä tämä on soinut mun Mystoryssa ahkeraan, johtuen siitä, että elämä on oikeasti tuntunut ihanalta. ♥ Tämä biisi kuuluu kiinteästi mökkikesään ja paikallisradion soittolistalle. Jos tämä klassikko on jäänyt kuulematta, niin on korkea aika kuunnella se! Löytyy helposti Terhinelämää-soittolistalta. ;)

Miltä teidän suosikkilista tällä hetkellä kuulostaa? :)

♥: Terhimaria 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti