maanantai 19. syyskuuta 2016

Viikko.

Harmaa maanantai on täällä. Ei muutoin harmaa, mutta taivaalla lepäävä pilvilautta saa päivän näyttämään värisävyltään mustan ja valkoisen yhdistelmältä. "Olet mitä ajattelet" ja minä ajattelen olevani onnellinen ja päätän päivän olevan piristävän keltainen. Eli mitä ihaninta maanantaita! ♥

Ajattelin kertoa teille tämän viikon suunnitelmistani. Seuraavat kolme iltaa, tämä ilta mukaan lukien, menevät töiden parissa. Ajattelin silti kyetä luomaan teille luettavaa materiaalia torstaiksi, jolloin vietän vapaapäivää! Vielä perjantain saan nauttia aikatauluttomuudesta ja lauantaina palaan levänneenä töihin. Vielä sunnuntainkin saan ahertaa ja siinä se viikko taas menikin. Tuntuupa se lyhyeltä. :) Tämän viikon to do-listalla komeilevat käskyt NUKU, KIRJOITA BLOGIA ja LUE KIRJAA. Tiedän, että selviän näistä tehtävistä ansioituneesti.

Olen miettinyt videon kuvaamista blogiin. Kuten monet tietävät, innostun herkästi uusista jutuista ja uskonette, että olen viime aikoina katsonut Snapchat-sovelluksella muiden tarinoita ja innostunut seuraamaan YouTube-sivustolla ihmisten kuvaamia päiviä ja höpöttelyvideoita. Päätin, että uskallan itsekin jossain vaiheessa kuvata höpötyksiäni. Aihe on tosin vielä hakusessa, mutta on enää vain ajan kysymys, milloin video tänne ilmestyy. Jaksaisitteko katsoa mun höpötyksiä? :)

Tällainen viikon aloitus tällä kertaa! Ihanaa viikkoa kaikille! ♥

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti