perjantai 1. heinäkuuta 2016

My day

En puhu paljoakaan töistäni, ihan ammattinikin vuoksi. Mutta sehän ei haittaa sillä blogi ja työasiat eivät kulje millään lailla elämässäni käsi kädessä. Mutta mistä sitten koostuu mun vapaapäivät? Tässä teille eräänlainen kuvilla maustettu (ja päiväkirjaa muistuttava) kirjoitus vapaapäiväni sisällöstä. :) Kerrottakoon, että kuvasin samanaikaisesti SnapChatiin päivästäni ja sen kokonaisajaksi pamahti huimat 6 minuuttia! :D

Tiistai, 28.6.2016

11:11
Heräilen ja snappailen ystäväni kanssa. Päätän myös kuvata SnapChattiin eräänlaisen My Dayn, jottei tarvitse blogikirjoitusta varten kirjoittaa muistiinpanoja kaupungilla.

11:30
Aamukahvit parvekkeella ja asioiden hoitoa puhelimella. Päivä saa taas hieman lisämaustetta ja tulee onnistunut olo, kun on saanut tärkeitäkin asioita hoidettua. :)

12:05
Asukriisistä selvinneenä juttelen siskon kanssa FaceTime-puhelun ja kerron eilisen hauskasta yksityiskohdasta. Nauretaan molemmat sille, että olen unissani kertonut istuneeni sillä hetkellä siskon rappusilla ja ollut menossa leipomaan sämpylöitä. Tosiasiassa olin kotona ja täydessä unessa. :D

12:20
Hahmottelen huomisen tulevaa kirjoitusta. Tai oikeastaan päätän, minkä kirjoituksen valitsen valmiiden kirjoitusten joukosta. Pohdin päivän aikataulua ja bussia, jolla lähteä kaupungille.

12:45
Olen saanut aikaani kulutettua kirjoituksen valitsemiseen ja viime silaukseen. Nyt suuntana lenkki Ainon kanssa, jonka jälkeen naamataulun kampaus ja suuntana Turun keskusta!

13:27
Ainon kanssa lenkillä ennen keskustaan lähtöä! Ja kerrottakoon, että päätin kuitenkin vaihtaa asun vielä ennen lenkille lähtöä ja tämä se on! Hahmottelin samalla aikatauluja ja sitä, millä bussilla suuntaan keskustaan ollakseni siellä ajoissa.

14:10
Räpsin muutaman selfien ennen lähtöä ja vaihdoin henkilökohtaisesta facebookista profiilikuvan. Onhan viimeisimmästä profiilikuvan vaihdosta jo aikaa. Huomaan samalla, että missaan sen bussin, jolla aioin lähteä...

14:28
Toinen bussi myöhässä, mutta ei haittaa! :) Juuri tämän todenneena bussi kaartaakin pysäkille.

14:50
Bussimatkasta selvinneenä kävelen läpi kauppatorin. Tarkoituksena ostaa Wiklundilta vesipullo mukaan ja lunastaa leffalippu ennen askartelukauppaan sukeltamista.

14:56
Olen onnistunut löytämään Wiklundin alesta sävyttävän shampoon ja vasta matkalla ostamaan sitä vesipulloa. Heräteostot ennen kaikkea?

15:06
Ehdin juuri ja juuri lunastaa paikkani leffasalista. Höpöttelen äidin kanssa niitä näitä ja ihastelen ääneen askartelukaupan tarjontaa. Yllätykseksi ei tule, että lähti homma taas lapasesta!
15:30
Leffaherkut lunastettu ja suuntana sali. Mulla on suuret odotukset tälle leffalle, koska ensimmäinen oli niin hyvä!

17:48
Istun bussissa matkalla kotiin. Leffa oli hyvä ja mukaansa tempaava, mutta mun mielestä jotain jäi puuttumaan. Oliko mun odotukset kuitenkin liian korkealla? Sovitaan bussimatkan aikana ystävän kanssa illan kätköilystä - tarkoituksena hakea vain yksi uimakätkö!

18:14
Istun keittiön lattialla ja kuvaan ostoksiani SnapChattiin. Olen innoissani löydöistäni ja haluaisin aloittaa askartelun heti!

18:20
Koiran kanssa lenkille ja sitten hoitamaan muutama asia ennen uintireissua ja kätköä.

18:51
Matkassa kaksi mutkaa, liittyen työasioihin ja tapaan yhden ystävän eräässä mutkassa. Työasiahan ei hoitunut, mutta yritettiin kyllä! Ystävä lupaa hoitaa asian mun puolesta huomenna, kun olen koko päivän enemmän kuin kiireinen. Todellinen matka kätkölle alkaa!

19:22
Uimapaikalle saavuttu. Jännittää, miten hankala kätkö täällä odottaakaan!
20:03
Kätkö osoittautuu helpohkoksi ja päätetään hakea muutama muukin kätkö! Näin tässä aina käy - lähtee lapasesta! Mutta Doryn sanoin "senkun uidaan!"

20:15
Ensimmäinen DNF, josta viisastuneena kohti muita kätköjä. Kätköilysanasto aukeaa teille kätköilyyn liittyvässä kirjoituksessa! ;)
21:15
Kolme kätköä löydetty, evästauon paikka! Tässä kohtaa päätettiin, että haetaan vielä kaksi kätköä...

21:51
Kuutta löydettyä kätköä myöhemmin olemme etsimässä seuraavaa. Ja löytyihän se! Todellinen nano-kätkö.
22:35
Kotona! ♥ Kätköjä kertyi illalle 9 ajatellun yhden uimakätkön sijaan. Ajattelin käydä suihkussa ja lenkittää Ainon, jonka jälkeen vähän askartelua!

23:25
50 minuuttia myöhemmin huomaan aloittaneeni askartelusta, joten suihkussa käynti jää aamuun. Ainon kanssa lenkille ja nukkumaan!

23:58
Vihdoin sängyn pohjalla, nukkumaan menossa! :) Instagram päivitettynä ja onnellisena menneestä päivästä. Jokainen päivä on lahja, käytä se hyvin. ♥

Sellainen vapaapäivä mulla! Tekemistä riitti, mutta tämä päivä on ainakin käytetty hyvin. Ihania vapaapäiviä kaikille lukijoille! :)

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti