keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Puhelimen tarina

Seuraavan tarinan ei pitänyt mennä näin, mutta tässä se tulee! Muistakaa hyvät lukijat, että 9,90€ kuukaudessa voi olla korvaamattomampi apu ja helpotus kuin osasitte odottaa! Sen tämä tarina opettaa.

"Noin vuosi sitten vaihdoin iPhoneni uudempaan malliin. Vanhan puhelimen lähes ainut näppäin oli päättänyt lopettaa toimintansa ja toimia silloin kun itselle sopii. Uusi puhelin olikin yhtä rakas kuin ystävä. Hänen oloaan vaalittiin ja yritettiin tehdä päivistä mahdollisimman hyviä. Muutaman kerran puhelin sai valitettavasti kolhua, mutta uskollisesti se toimi ja oli ehjä. Kunnes koitti tiistai, 12.7.2016. Rakas harrastukseni, geokätköily, oli kateellinen puhelimelle ja päätti karman hoitaa homman. Kiipeilin kalliolla kuten edellisenäkin päivänä ja puhelin tipahti kallion koloon. Näyttö oli monella säröllä ja aivan rikki. Olin aiemmin kummastellut sitä, miten ihmiset saavat rikottua puhelimensa näyttöjä. Nyt sen tiedän. Niillä on kateellisia harrastuksia, jotka eivät pidä puhelimista. :D

Nopeasti kiiruhdinkin puhelimen vaihtoon. Vanha lukitusongelmainen ja hidas ystävä sai tulla uudemman version korvaavaksi kaveriksi. Nyt uusi versio odottaa autaampia maita ja hänen tilalleen on tulossa vakuutuksen kautta uusi ystävä - hieman erilainen kuin edellinen uusi. Onneksi tuota edellistä uutta hankkiessani otin edullisen vakuutuksen puhelimen oston yhteydessä. Se tuli pelastamaan koko elämäni!"

Seuraavan kirjoituksen saatte kesälaitumilta, kun kesälomaan on enää kaksi työvuoroa. Ja tietysti uuden ystävän kanssa kirjoitettuna.

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti