perjantai 8. heinäkuuta 2016

Siskonpeti

Tänään iski ensimmäisen kerran sellainen luomisen tuska, kun tietää mitä haluaa kertoa eikä tiedä mistä oikein aloittaisi! Viimeisiin vuorokausiin on mahtunut paljon ihania ihmisiä, uusia tuttavuuksia sekä uusia kokemuksia. Jotenkin tuntuu, että asiaa olisikin niin paljon vaikkei sitä ehkä todellisuudessa niin paljoa olekaan. Tiedä näistä aivotuksista sitte. :)

Yövuoron jälkeen olleet vapaat ovat hurahtaneet nopeasti ja tajusin laskea, että viiden työvuoron päästä mulla alkaa se kesäloma! Olen odottanutkin tuota mystisen sivistyssanan alkua jo tovin, mutta ihanaa tehdä sitä työtäkin. Lepääminen ja omien voimien kasaaminen vaan kuuluvat kuvioon, jotta jaksaa. Notta niihin vapaapäiviin - mitä silloin tapahtuikaan?

Keskiviikkona vietin unipäivää ja unta riittikin ihan sopivasti! Herättyäni illalla seiskan jälkeen, tuli sellainen fiilis ettei unirytmi palaudu ikinä takaisin aurinkoystävälliseksi. Menin ja join parit kupit kahvia ennen leffaan menoa ja illalla tuli haettua vielä muutama kätkökin. Ystävän kanssa ratkottiin vielä pari mysteerikätköä ennen kuin uni alkoi painaa silmäluomia. Olihan se kello ehkä aamukahta, kun nukkumaan pääsin. :D
Me tässä vaan hengaillaan...
Torstaina vietin aamupäivän todella koomaillen. Heräämisestä ei meinannut tulla mitään, puhumattakaan sängystä nousemisesta. Löhöilin melkein yhteen asti, jonka jälkeen lähdettiin etsimään muutamia kätköjä. Ja kyllä, kätköistä oleva kirjoitus on viimeistelyä vaille valmis. ;) Tapasin Turun keskustassa äitipuoleni ja hänen ystävättärensä. Istuskeltiin päivää, tutustuttiin kaimani kanssa ja höpistiin elämän kummallisuuksista aina yhteisiin tuttuihin. Muutama tunti vierähti nopeasti ja lopulta tie vei bussilla kotikulmille. Ilta menikin toiselta paikkakunnalta tulleiden ystävien kanssa ja illanvietto jatkui aamuyön tunneille asti. :) Nukuttiin osittain siskonpedissä ja osittain sohvalla. Aivan ihanaa oli nähdä tyttöjä ja viettää oikein aikaa yhdessä! Eikä mulla ole ollut siskonpetiä kotona aikoihin. Siis ihan mahtavaa! ♥ Ainokin sai uuden kaverin vaikka Aino taisi tuntea olonsa kovin aikuiseksi pentukoiran rinnalla.

Tämä perjantai alkoihin tahmeasti, mutta ihmeiden kaupalla olin ennen yhtä jo Turun keskustassa! Luulen, että yövierailla oli osuutta aamun ripeämpään heräämiseen. :D Käytiin bongailemassa julkkis sekä jäätelöllä Turun kauppatorilla. Ennen bussimatkaa käytiin vielä Teerenpelissä yksillä ja voin kertoa Lempi Mustikasta tulleen ihan ehdoton kesän suosikki! ♥ Sisko nappasi minut mukaansa ja suuntasimme kokkailemaan kanttarellikastiketta uusien perunoiden kaveriksi. Oli jälleen aivan taivaallista kesäruokaa!
Uudet perunat ja kanttarellisipulikastike. ♥
Nyt on aika kerätä voimia työpäiviin ja ottaa ilta rentoakin rennommin. Helppoahan se on, kun tuntee elävänsä sunnuntaita näin muutenkin! Mahtavaa viikonloppua jokaiselle!

♥: Terhimaria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti